הילד/ה שלך הולך לפנימיה? לשירות לאומי?
שישה משפטים שכדאי שהוא ישמע לפני זה
* יכול להיות מגע שהוא לא מתאים גם עם בני המין שלך. אם אתה מרגיש שחבר נכנס למרחב האישי שלך. בא לישון איתך. נוגע בך. חשוב להפסיק את זה. גבולות הם לא רק עם בני המין השני. גם מגע עם חבר יכול לעבור גבול. ומגע כזה יכול להיות מטלטל, מרגש, מסעיר או פוגע. חשוב לשים לב לזה כבר בהתחלה ולדעת לומר שהמגע הזה לא נכון לך.
* בבית אני משתדלת לדאוג לך לאוכל נורמלי. בפנימיה את צריכה לדאוג לגוף שלך. גם אם האוכל בפנימיה לא להיט. למצוא תמיד מה את כן אוהבת לאכול. לשים לב שאת לא מדלגת ארוחות. לשמור על פעילות גופנית. אני לא שולחת אותך רק כדי שהנפש שלך תתפתח. גם הגוף שלך שם וגם הוא צריך יחס.
* כשבודד ועצוב לרוב אנחנו מתכנסים לפלאפון… תזכור שפלאפון הוא לא חבר ולא יכול להחליף חברים. הוא אולי כיף לרגע, אבל הוא לא מותיר כיף בפנים. אז דווקא כשבודד לחפש חבר בחדר, מדריך, מישהו לדבר איתו. תשים לב שהלב שלך מקבל מענה אמיתי ואתה לא ממלא אותו בג'אנק.
* בפנימיה הלחצים החברתיים מאוד מאוד חזקים. איזה סרטים רואים. איזה מוזיקה שומעים. איך מדברים על בני המין השני. אנחנו סומכים עלייך שתדעי לייצר מרחב בריא. שרואה ומקשיבה ושותפה רק למה שמתאים לך. וכשמשהו לא מתאים, לומר את זה. או למצוא אלטרנטיבה. ובסוף בסוף, כולן מעריכות מישהי שיש לה עמוד שדרה.
* בפנימיה אפשר להיפגש עם כל מיני נושאים שלא פגשנו עד עכשיו. זה יכול להיות אוכל, עיסוק במראה חיצוני, סרטים, עיסוק בבני המין השני, לא יודעת מה. אם יש נושא שמעסיק אותך, תמיד נשמח לשוחח איתך עליו. אם יש תחום שאתה מרגיש שאתה לא יודע איך לגשת. שבוער. אתה אמנם מתרחק ביומיום, אבל אתה לא מתרחק בלב. אין שום נושא שנכעס או נבהל שאתה מעלה. על הכול אפשר לדבר. * אנחנו סומכים עלייך. אוהבים אותך. מתרגשים. פה בשבילך תמיד!